Se vores guide til de fedeste gaming headsets lige her!

 

Havit GAMENOTE 7.1 gamer høretelefoner

Hvis du vil have et billigt stereo-headset og en meget god mikrofon, er Havit GAMENOTE 7.1 bare gamer headsettet. Dets lydudgang er utroligt kombineret med Havit GAMENOTE 7.1 lyden for at give en fantastisk spiloplevelse.

Det kombinerer lydkvalitet med en fantastisk mikrofon for at tilbyde noget af det bedste i verden, og det er en utrolig pris for hvad det er. Deres lydudgange er gode nok til at komme temmelig tæt på, med god lyd og en anstændig mikrofon til prisen.

Køb headset her!

HyperX Cloud Stinger gaming headset

Du kan finpudse tonsvis af EQ-indstillinger for at finde den perfekte balance til dine yndlingsspil, og du kan skifte headset over øreskontakterne og aktivere fordybende 3D-lyd.

Ved første øjekast ville du ikke have mistanke om, at HyperX Cloud Stinger er til dem, der leder efter bekvemmeligheden ved trådløs forbindelse til mindre end 1000 kr.

Line-up-mikrofonen og den fordybende lydprofil gør det nemt at afspille med kontakter i håndholdt tilstand.

Når det kommer til spil, er vi en stor fan af det hyperkompakte design og ergonomi af Hyper Xs Cloud gaming headsets, der er bedst egnet til brug sammen med et gaming headset. 

Trådløst har bevist, at du ikke behøver at betale et ton for kabler, der skal spille, og Hyper X Cloud Stinger er et af de bedste trådløse headset på markedet lige nu.

For under 1000 kr. tilbyder dette trådløse spilhovedtelefon en fordybende lyd profil, støj – afbrydelse af mikrofonen -, trådløs forbindelse og fantastisk lydkvalitet. faktor i det medfølgende 3,5 mm-kabel og ikke behov for at eje andre enheder og et Hyper X Cloud Stinger gaming headset er tilgængelig for mindre end $ 100.