Bedste og fede gaming keyboards

bedste gamer keyboard

Inden du går ud og køber et gamer keyboard, skal du vide, hvad der adskiller de bedste gaming-tastaturer fra det værste. Hvis du har taget et kig på det udstyr, der bruges i professionelle eSports-turneringer, vil du opdage, at hver spiller derude bruger nogen variation af spilknapperne, hvilket er et bevis på, hvor godt disse tastaturer fungerer.

Nogle af dem tilbyder indbyggede medietaster og proprietære teknologier, der giver dig en fordel, når du spiller. Hvis du vil fuldføre din gaming-tastatur / musekombination eller bare ønsker at købe flere perifere spil, kan du kigge på vores liste over de bedste gaming-tastaturer, mus og andet spiltilbehør.

Mens Cherry plejede at være en stor spiller på det mekaniske tastaturmarked med sine Cherry-MX-afbrydere, er det perifere mærke for spil begyndt at fremstille sine egne mekaniske afbrydere i de senere år.

Det slanke tastatur bruger Cherry-MX-kontakterne, der findes i de fleste andre tastaturer på denne liste, og vi kan garantere, hvor fremragende Roccats egne titan-switches er. Det er virkelig ikke svært at se, hvorfor dette er en af vores bedste anbefalinger til det bedste spiltastatur til spillere.

Hver spiller har deres egen måde at forbedre spiloplevelsen på uden at være uforholdsmæssigt dyr. Bedste gaming-tastaturer er forskellige for hver spillestil, men de er alle meget ens med hensyn til design.

Der er mange fantastiske funktioner og robuste design, der tilsammen skaber et fænomenalt spiltastatur. Trådløse gaming-tastaturer er måske ikke så attraktive som trådløse mus, men de, der vil skære kablet uden at ofre tastaturkvaliteten, har nogle gode muligheder her.

Mekaniske Keyboards

Mekaniske keyboards er relativt overkommelige i betragtning af deres pris og det faktum, at de kan være trådløse. Når alt kommer til alt behøver du ikke at trække tastaturet rundt hele tiden eller trække i en streng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *